10-kų paskutinis skambutis

Šių metų birželio 6 dieną mūsų mokykloje vyko 10-tos klasės paskutinio skambučio šventė.
Šventę organizavo 8 – tos klasės mokiniai ir jų auklėtoja Rasita Paplauskienė. Renginys vyko „Jūros“ tema, tad jūreiviais pasipuošę aštuntokai buvo pasiruošę dešimtokus išlydėti į plačiuosius gyvenimo vandenis. Netikėtai įsiveržę piratai nenorėjo lengvai išleisti dešimtokų, tad jiems teko atlikti keletą išbandymų ir pademonstruoti savo gabumus.
Vėliau šventės metu girdėjome daug gražių palinkėjimų, padrąsinimų dešimtokams. Šventėje skambėjo mokinių atliekamos atsisveikinimo dainos, eilės, „kapitonė“ Sniežana pianinu pagrojo lyrinį savo kūrybos kūrinį „Pakylėta“. Rimtą, bet kartu ir šiltą žodį tarė Vilniaus r. Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos direktorius Algimantas Baranauskas, pavaduotoja Leonora Rymkevičienė bei Bezdonių vidurinės mokyklos direktorė Vida Dzenkauskienė.  Su dešimtokais sunkiausia buvo atsisveikinti mokytojai Elenai Kondratovič. Labai susijaudinusi skaitė sukurtą pasaką apie savo auklėtinius ir įteikė atminimo dovanėles.
Kadangi įgulos denis jau paruoštas, dešimtokai buvo kviečiami atsisveikinti ir išplaukti.  Renginio pabaigoje visi mokyklos mokiniai buvo apdovanoti padėkos raštais už labai gerą ir gerą mokymąsi bei aktyvų dalyvavimą klasės ir mokyklos gyvenime. Visiems geros vasaros!


Muzikos mokytoja  Rasita Paplauskienė.

Comments are closed.