Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos „Šeimadienis“

Saugumą šeimoje kuria darnūs ir meile bei rūpesčiu grįsti tarpusavio santykiai. 

 (Psichologė Zita Vasiliauskaitė)

 

2017-05-19  Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos bendruomenė surengė smagią šventę „Šeimadienį“, kurios pagrindinis tikslas  buvo sustiprinti šeimos ir mokyklos tarpusavio ryšį.

Po ilgos darbo savaitės  į mokyklos kiemą sugūžėjo vaikai, buvę mokiniai,  mamos, tėčiai, močiutės, seneliai ir mokinių draugai.

Šventės dalyviai turėjo puikią galimybę sudalyvauti ne tik pramoginėse rungtyse, bet ir išbandyti savo jėgas sportinėse šeimyninėse estafetėse. Aktyvus šeimų registravimasis dalyvavimui sporto rungtyse eilinį kartą įrodė, kad mūsų bendruomenės tėveliams ne tik įdomu, bet ir svarbu leisti laiką su savo šeima. Pagrindinėje šventės dalyje, kurią sudarė įvairios rungtys su kliūtimis dalyvavo net   22 komandos.

Šeimos galėjo išbandyti savo greitumą, taiklumą, vikrumą, fizinę ištvermę, bei išmonę įveikdamos įvairias užduotis. Buvo labai smagu stebėti besirungiančias šeimas, kurios iš visų jėgų stengėsi kuo geriau pasirodyti ir pasiekti gerų rezultatų.

Patys mažiausieji šventės dalyviai  smagiai leido laiką ir linksminosi pripučiamame batute „Džiunglės“. Kiti galėjo pasirinkti edukacinę piešimo pamokėlę, kurią vedė pirmoko mama R. Kaveckienė. Vaikai nupiešė daug gražių piešinių, kuriais papuošė mūsų mokyklą. Jais  gėrėtis galėjo visi šventės dalyviai. Renginio svečiai  galėjo dalyvauti momentinėse rungtyse, kuriose  jų laikė daug įvairių prizų ir staigmenų.

Pasibaigus šeimų sportinėms varžyboms, mokyklos direktorius A. Baranauskas apdovanojo nugalėtojų bei visų dalyvių komandas.

Gerai pasportavę  ir išsidūkę, visi  patraukė prie vaišių,  kurios buvo paruoštos tiesiog mokyklos žydinčiame sode ant ką tik prasiskleidusių pienių kilimo. Prie vaišių stalo irgi plušėjo  tėveliai. Skambant linksmai muzikai, šventės  dalyviai vaišinosi gaivia „Gubernijos“ gira, kurią  parūpino mūsų  pastovūs švenčių rėmėjai.

Šventę vainikavo jaunųjų talentų bei jų tėvelių pasirodymai. Patys ištvermingiausi pabaigoje draugiškai šoko polkos ritmu.

Dėkojame mūsų šventės pagrindiniam rėmėjui UAB „Camargo“ direktoriui M. Andrijauskui ir UAB „Giandus“ vadovui V. Jansonui už suteiktą paramą. Taip pat dėkojame visai Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos bendruomenei, visiems dalyvavusiems esamiems, buvusiems ir būsimiems mokiniams ir jų tėveliams už puikią Šeimadienio šventę, už galimybę labiau pažinti vieniems kitus ir linksmai  praleistą laiką kartu.

[vsw id=”Sq3Qr2AHnBo” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

                                                                                                                                 Mokyklos info.

Comments are closed.