Mokslo metų užbaigimo šventė

Gegužės 31 d. mūsų mokyklos 1-5 klasių mokiniams nuskambėjo paskutinis skambutis. Į pradinukų  mokslo metų užbaigimo  šventę rinkosi mūsų mokiniai, tėveliai, mokytojai ir kiti svečiai. Ketvirtokams jis paskelbė nueito pradinės ugdymo pakopos kelio pabaigą ir atsivėrusio pagrindinio ugdymo kelio pradžią. Nors pradinukams tai tik gyvenimo pradžia, bet jau tie pirmieji žingsniai priverčia susimąstyti apie tai, kas nuveikta, išmokta, pasiekta, primindami daug mokyklinių akimirkų, patyrimų ir atradimų, patirtų čia, mokykloje, vienus priversdamas nusišypsoti, kitus – ašarą nubraukti.

Vaikai išgirdo šiltus auklėtojos I. Vilienės ir tėvelių sveikinimus, linkėjimus, gavo atminimo dovanas.

Mokyklos direktorius A. Baranauskas pasveikino pradinukus, sėkmingai baigusius šiuos mokslo metus, įteikė padėkos raštus mokiniams, kurie per mokymosi metus pasiekė aukštų mokymosi rezultatų, gerai lankė pamokas, aktyviai dalyvavo visuomeninėje veikloje. Patys geriausi mokyklos pradinukai  buvo apdovanoti išskirtine dovana – išvyka į kiną.

Po oficialios renginio dalies ketvirtokų išleistuvių šventę vainikavo renginių kalvės pramoga su Policijos Akademijos pareigūnais.

Pradinio ugdymo vyresn. mokytoja Liudmila Švarcienė

Comments are closed.