PASKUTINIS SKAMBUTIS

Net nepajutome, kaip greitai prabėgo mokslo metai ir jau reikia apibendrinti nuveiktus darbus. Penktadienis, birželio 2 d., labai džiugi, kartu ir iškilminga diena 6-10 klasių mokiniams – Mokslo metų baigimo šventė. Ši diena labai laukta mokinių, nes po jos visi galės bent trumpam pamiršti mokyklinius suolus, vadovėlius, giliai įkvėpti vasara kvepiančio oro ir leisti sau ilsėtis, keliauti, džiaugtis šio metų laiko teikiamais malonumais.

Šventę nuotaikingai vedė 9-os klasės mokinė Greta. Renginį pradėjome  gražiais pasveikinimo žodžiais. Mokyklos direktorius A. Baranauskas su pavaduotoja ugdymui L. Rymkevičiene apibendrino praėjusius mokslo metus, pasidžiaugė mūsų mokyklos mokinių 2016-2017 mokslo metų pasiekimais, įteikė aštuonių klasių baigimo pažymėjimus. Patiems geriausiems buvo įteiktos padėkos už puikų mokymąsi, taip pat padėkos raštai tiems mokiniams, kurie buvo aktyvūs ne tik mokykloje, bet ir už jos ribų.

Šventės metu girdėjome daug gražių palinkėjimų, padrąsinimų dešimtokams. Pradinio ugdymo mokytoja L. Švarcienė savo buvusiems auklėtiniams įteikė atminimo  dovanėles ir kartu su muzikos mokytoja G. Masalskiene dešimtokams atliko dainą „Eisim jau“. Rimtą, bet kartu ir šiltą žodį tarė 10-os klasės vadovė M. Daškevičienė. Dešimtokų tėvelių atstovai padėkojo mokyklai ir mokytojams.

Po mokinių apdovanojimų ceremonijos skambėjo mokinių atliekamos atsisveikinimo dainos, eilės. 9-os klasės mokiniai ir jų klasės vadovė D. Kovalevskaja dešimtokams paruošė filmuką, kuriame buvo įamžintos smagios jų akimirkos, prisiminimai.

Po tokių gražių sveikinimų žodžių ir apdovanojimų visi sulaukė spektaklio „Samsonas ir Dalila“, kuriame vaidino 5-10 klasių mokiniai ir mokyklos direktorius. Idėjos sumanytoja – tikybos mokytoja G. Pirmaitienė, režisierė – lietuvių kalbos mokytoja Ž. Čuividienė, muzika – muzikos mokytojos G. Masalskienės. Tai buvo modernus ir įdomus mūsų jaunųjų artistų šiuolaikinis spektaklis. Šventę vainikavo daina „Kaip gaila“.

Mieli mokiniai, visiems Jums linkime gerų atostogų ir puikios, šiltos vasaros. Pailsėkite, šypsokitės, džiaukitės. O dešimtokams linkime geros kloties toliau einant mokslų taku.

Matematikos ir informacinių technologijų mokytoja Diana Kovalevskaja

Comments are closed.