PAMOKA SU ŠYPSENA

Šių metų spalio 5 d. ,,Saulėtekio“ pagrindinės  mokyklos bendruomenė minėjo Tarptautinę mokytojo dieną. Susirinkę pirmosios pamokos metu mokiniai parodė šventinę programą, paruoštą mokytojams.

 Į sceną stojo mokyklos mažiausieji pradinių klasių choristai, gražia daina pradėję renginį. Eiles savo naujiems mokytojams deklamavo neseniai iš pradinių klasių suolus palikę penktos klasės mokiniai. Renginio metu skambėjo dainos ir šokiai.

Mokytojams buvo paruošti klausimėliai su programėle „Kahoot“ apie tai, kaip gerai kolegos pažįsta vieni kitus.  Jie buvo suskirstyti į tris komandas, kuriose rinko taškus už teisingus ir greičiausiai pasirinktus atsakymus. Žaidimo pabaigoje laimėjusioji komanda buvo apdovanota draugystės apyrankėmis.

Renginį vainikavo „Metų mokytojos rinkimai“. Šiais metais buvo išrinktos dvi metų mokytojos: pradinių klasių metų mokytoja – Liuda Švarcienė, ir pagrindinės mokyklos metų mokytoja – Žana Čuividienė. Joms įteikti vardiniai puodeliai su bendra organizatorių nuotrauka.

Visus mokytojus pasveikinti su dovanėlėmis atvyko ir Mokyklos tarybos narė V. Rulinskienė.

  Šią dieną pamokas mokiniams vedė naujieji „mokytojai“, 9-10 klasių mokiniai. Jie visą savaitę ruošėsi būsimoms pamokoms, bendravo su mokytojais dalykininkais. Jaunieji „mokytojai“ savo pamokas vedė puikiai, mokiniai šypsojosi, klausėsi ir išmoko ne mažiau, nei per kasdien vykstančias pamokas.

Dar kartą sveikiname visus mokytojus su Tarptautine mokytojo diena! Linkime stiprybės, kantrybės ir daug šypsenų ateinančiais mokslo metais.

Mokinių tarybos pirmininkė Judita Kuralavičiūtė

Comments are closed.