JAUNIMO VERSLUMO KONFERENCIJA ,,NUO NULIO IKI MILIJARDO“

2023 m. gruodžio 12 d. mūsų mokyklos 8–10 klasių atstovai dalyvavo Karjeros planavimo ir verslumo konferencijoje jaunimui ,,Nuo nulio iki milijardo“, kuri vyko Vilniuje, Lenkų kultūros namuose.

Savo susidomėjimą konferencija išreiškė bei sveikinimo žodį tarė Vilniaus rajono meras Robert Duchnevich. Apie karjeros kūrimo galimybes mokykloje kalbėjo ŠMSM vyriausioji specialistė Gabrielė Kartanaitė. Visi su didžiuliu susidomėjimu laukė knygos ,,Milijardieriaus protas. 20 milijardieriaus turto ir sėkmės principų‘‘ leidėjo Andrzej Zalucki, kuris ilgą laiką dirbo su turtingiausiu Lenkijos verslininku Michal Solowow, pasakojimo apie tai, kaip sukuriamos milijardus pelno siekiančios verslo imperijos.

Konferencijos dalyviams labai patiko Lietuvos Junior Achievement direktorės Andželikos Rusteikaitės įžvalgos apie įgūdžių įvairovę ateities profesijose. Visi su susidomėjimu klausėsi karjeros specialistų Kęstučio Mikalajūno ir Valdemar Chorostin pranešimų apie verslo pradžiamokslį bei didžiausias sėkmingo verslo ir karjeros kliūtis.

Konferencijos pertraukos metu mokiniai ir mokytojai prie arbatos puodelio pabendravo su bendraamžiais ir kolegomis, pasidalino patirtimi, aptarė renginio metu išgirstas įžvalgas bei naujas idėjas.

Comments are closed.