,,Šviesoforo“ varžybos

                      Balandžio 8 d. mūsų mokykloje buvo organizuotos pradinių klasių ,,Šviesoforo“ zoninės varžybos, kuriose dalyvavo Nemenčinės Gedimino, Paberžės ,,Verdenės“ gimnazijų ir mūsų mokyklos 1-4 klasių mokinių sudarytos komandos. Mūsų mokyklą atstovavo pirmokas Evaldas Švarc, antrokas Matas Graužinis, trečiokė Tautmilė Jakubauskaitė ir ketvirtokas  Dovydas Bučinskas.

                       Dalyviai, pagal savo amžių, turėjo atlikti saugaus eismo viktorinos užduotis. Teko susikaupti ir gerai pagalvoti atliekant užduotis maketuose, įveikti ,,Kelio ženklų“ dėlionės užduotį, praktiškai parodyti, kaip taisyklingai naudotis atšvaitais bei pereiti pėsčiųjų perėją.

                      Varžybų dalyvius vertino Vilniaus rajono policijos komisariato vyresnioji specialistė Violeta Žukovska-Kaminskienė ir nepilnamečių reikalų specialistas Edmundas Mickevičius, kurie kartu su mokyklos direktoriumi įteikė diplomą ir prisiminimo dovanėles I-ąją vietą iškovojusiai, Nemenčinės Gedimino gimnazijos komandai.  Padėkos raštais ir saldžiomis dovanėlėmis paskatinti ir kiti varžybų dalyviai. Dėkojame už puikų pasirodymą mokyklos komandai, kuri nuo nugalėtojų atsiliko vos dviem balais.

Pradinio ugdymo mokytoja Inga Vilienė

Comments are closed.