Pavasarį pasitikime linksmiau

     Po ilgos, niūrios,  šaltos žiemos būname labai išsiilgę saulės šilumos, šviesos, jaukumo. Šilumos, kuri apgaubia ne tik mūsų kūną, bet ir sielą. Atgaivina mūsų jausmus, nuotaiką.
     Su ta šiluma, į mūsų šeimas ateina ir pati  gražiausia pavasario šventė Velykos. Labai gražu, kai šios šventės laukimas paliečia visų mūsų šeimas, bendruomenes.
    Šiais metais mūsų mokyklos mokiniai  dalyvauja  Bezdonių vaikų darželio organizuojamajame projekte „Velykų belaukiant“.
     Šio projekto tema leido suburti  visus pradinių klasių mokinius į bendrą veiklą, kurios metu jie galėjo ugdytis savo bendravimo ir bendradarbiavimo, socialumo, iniciatyvumo ir kūrybingumo kompetencijas. Dirbdami visi kartu, vaikai mokėsi planuoti savo ir grupės veiklą, pasirinkti įvairius veiklos  metodus, darbo priemones ir medžiagas. Visi galėjo pritaikyti savo turimas žinias praktikoje.
     Taip dirbdami, naudodami įvairias gamtines medžiagas, antrines žaliavas, vaikai gamino tinkamus Velykų laikotarpiui darbelius ir jais puošė aplinką. Jie galėjo išbandyti skirtingas raiškos priemones, tenkinti saviraiškos poreikį.

     Esame labai laimingi, galėdami savo darbelių šiluma pasidžiaugti ir su jumis. Kviečiame sekmadienį (05-07 d.) į Bezdonių kultūros centrą pasigrožėti mūsų darbeliais.

Pradinio ugdymo vyresn. mokytoja Liudmila Švarcienė

Comments are closed.