Mokslo ir žinių šventė

Šiais metais rugsėjo 3 dieną Vilniaus r. Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinė mokykla pasitiko savo mokinius dar vienam svarbiam etapui – Naujiems mokslo metams. Giedrą ir šiltą rytą mokiniai, mokytojai ir tėveliai rinkosi į mokyklos kiemą. Tarsi rūkas ore vis sklandė vasaros prisiminimai, bet skambutis jau kvietė į klases. Mūsų mažiesiems buvo įteikti pirmoko pažymėjimai ir dovanėlės. Nedrąsiai spausdami tėvelių rankutes, jie įžengė į Mokslo karalystę.

Malonius sveikinimo žodžius mokiniams ir jų tėveliams dovanojo mokyklos direktorius, Bezdonių miestelio seniūnas ir skautai. Visiems linkėta sėkmės, kantrybės kremtant karčias mokslo šakneles ir gražių akimirkų mokykloje.

Pakiliai nusiteikusių mokinių, tėvelių bei mokytojų veiduose švietė šypsenos. Šventėje netrūko dainų, linkėjimų, giedros nuotaikos, kiekvienas apgalvojome savo norus ir siekius, sudėliojome žingsnelius ir pradėjome kelionę. Tegul ji būna sėkminga, lai Rugsėjo pirmosios varpelis pažadina mumyse atradimo ir tobulėjimo džiaugsmą!

Pradinio ugdymo vyresnioji mokytoja Liuda Švarcienė

Comments are closed.