Mokykla skambėjo, skamba ir skambės

Šių metų vasario 26 dieną Vilniaus r. Bezdonių ,,Saulėtekio“ pagrindinėje mokykloje vyko šventė, skirta mokyklos naujo priestato atidarymui. Renginys ,,Mokykla skambėjo, skamba ir skambės“ subūrė mokyklos bendruomenę ir garbingus svečius į šventiškai papuoštą naują salę.

Į mūsų šventę atvyko: Seimo narys Česlav Olševski, Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst, Tarybos narys, Švietimo ir mokslo ministerijos Regioninių mokyklų skyriaus vedėjas Jonas Vasiliauskas, Savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vedėjo pavaduotoja Janina Klimaševska, Bezdonių seniūnijos seniūnas Michal Jančevski bei Bezdonių Švč. Mergelės Marijos, Aušros Vartų Gailestingumo Motinos bažnyčios kunigas Arūnas Mitkevičius, Bezdonių vaikų darželio direktorė Lucija Auziak, Vilniaus r. Bezdonių Julijaus Slovackio gimnazijos direktorė Veslava Voinič bei Vilniaus rajono Nemenčinės Gedimino gimnazijos direktorė Daiva Losinskienė, VšĮ Nemenčinės vaikų ir paauglių socialinio centro Vaikų globos tarnybos vadovė Inga Maria Slavinska, UAB „Aukštinė“ direktorius Aleksandras Sidorovas, buvusi mokyklos direktorė Aušrelė Šatienė, mokyklos draugai – UAB „Giandus“ atstovai Ana ir Valdemaras Jansonai bei mokyklos tarybos atstovai ir buvusios mokytojos.

Mokyklos direktorius Algimantas Baranauskas pasveikino visus šventės dalyvius, padėkojo Vilniaus rajono savivaldybei už inicijuotus ir įvykdytus mokyklos priestato statybos darbus ir pažadėjo, kad savo pasiekimais ir darbais mes stengsimės įrodyti, jog esame verti mums suteikto pasitikėjimo.

Po simbolinės juostos perkirpimo Bezdonių Švč. Mergelės Marijos, Aušros Vartų Gailestingumo Motinos bažnyčios kunigas Arūnas Mitkevičius pašventino naujo priestato patalpas ir pakvietė visus bendrai maldai už mokyklos bendruomenę.

Seimo narys Česlav Olševski linkėjo, kad naujas mokyklos priestatas ilgus metus džiugintu mokyklos bendruomenę ir tarnautų jos labui.

Merė Marija Rekst sveikinimo kalboje palinkėjo vaikams gerų pasiekimų moksluose, padėkojo mokytojams ir tėvams už vaikų gerovės kūrimą ir pažadėjo, kad ateityje bus renovuota visą mokykla.

Esame dėkingi ir visiems kitiems renginio svečiams už nuoširdžius ir šiltus linkėjimus bei dovanas. Tikime, kad buvusios mokyklos direktorės Aušrelės Šatienės įteiktas angelas saugos mus ir įkvėps prasmingiems darbams.

Išklausę įkvepiančių sveikinimų ir linkėjimų, mokiniai džiugino susirinkusius šventine programa.

Šventės pabaigoje mokyklos direktorius Algimantas Baranauskas pakvietė svečius apžiūrėti naujo priestato moderniai įrengtas patalpas.

Tikimės, kad visi renginio metu svečių išsakyti gražūs sveikinimo žodžiai, palinkėjimai ir lūkesčiai   ateityje virs realybe.

Daugiau nuotraukų galite pamatyti apsilankę Vilniaus rajono savivaldybės puslapyje, paspaudę šia nuorodą: https://www.vrsa.lt/index.php?3204795557

Mokyklos info.

Comments are closed.