Naktis mokykloje ,,Draugaukime!”

2019 m. lapkričio 15 d. Bezdonių ,,Saulėtekio“ pagrindinėje mokykloje vyko neeilinis susibūrimas. Šią dieną įvyko ilgai lauktas ir planuotas renginys ,,Draugaukime!”, skirtas glaudesniam mokyklos bendruomenės susibūrimui.

Didelio susidomėjimo sulaukusiame renginyje dalyvavo pusšimtis mokinių, klasių vadovai, mokytojai bei tėvai.

Naktis mokykloje neprailgo, nes buvo puikiai organizuota Mokinių tarybos narių: K. Bužinskaitės, E. Kiudulaitės, A. Azarenko, A. Maksimovičiaus ir kt. Mokiniams talkino mokytojos J. Kuralavičiūtė ir Ž. Čuividienė.

Renginio metu mokiniai žaidė stalo žaidimus, žiūrėjo kino filmus. Vidurnaktyje skautų vadovas A. Maksimovičius užkūrė didelį skautišką laužą. Laužo šviesa sukvietė visus pasišildyti, pasikalbėti. Muzikos mokytojos G. Masalskienė ir R. Paplauskienė  grojo gitara, o mokiniai su mokytojais dainavo. Vėliau mokiniai su skautų vadovu kepė ant laužo dešreles.

Pirmą valandą nakties mokyklos bendruomenė susibūrė sporto salėje, kur vyko karaokės konkursas. Naktis  užsibaigė diskoteka, o visą renginį vainikavo vakaro karaliaus ir karalienės rinkimai. Vakaro karaliumi buvo išrinktas Aleksas Azarenko, o karaliene – Maša Stefanovič.

Dėkojame visai mokyklos bendruomenei už pagalbą organizuojant renginį ,,Draugaukim!”.

Dėkojame mokyklos direktoriui parėmusiam ir pritarusiam renginio idėjai.

Dėkojame Mokinių tarybos nariams. Dėkojame muzikos mokytojoms G. Masalskienei ir R. Paplauskienei.

Dėkojame skautų vadovui A. Maksimovičiui už skautišką laužą ir  mokykloje skleidžiamą skautišką dvasią.

Ir ypač dėkojame  klasių vadovėms, J.Kuralavičiūtei, Ž.Čuividienei, M.Daškevičienei, S.Čiurlienei, D.Kovalevskajai, kurios  žaidė, dainavo, šoko  drauge su savo auklėjamųjų klasių mokiniais.

Iki kitų metų! Draugaukime!

Lietuvių kalbos ir literatūros vyresnioji mokytoja Žana Čuividienė

Comments are closed.