RUGSĖJO 1-OSIOS ŠVENTĖ

Ankstų rugsėjo 1-osios rytą visi linksmi, nešini puokštelėmis gėlių, sugužėjo į mokyklą. Prieš devynias abiturientai atėjo į pirmą klasę pasveikinti pirmokų. Tada visi kartu, nešini valstybės ir mokyklos vėliava, žygiavome į Bezdonių bažnyčią, kurioje Šv. Mišias už mokytojus, mokinius bei jų tėvelius, aukojo kun. Arūnas Mitkevičius. Dievą savo giesmėmis šlovino mokyklos choras.
Po Šv. Mišių, skambant mokykliniam varpeliui, suėjome prie mokyklos. Sugiedojome Tautinę giesmę, iškėlėme prie mokyklos trispalvę ir visi kartu, susikibę už rankų, paminėdami Baltijos kelio 25-metį, apjuosėme savo mokyklą.
Po šios gražios akcijos sugrįžome į mokyklos salę, kurioje sveikinimo žodį tarė Vilniaus rajono savivaldybės Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Genovaitė Karvelienė,  Bezdonių seniūnijos seniūnas Michal Jančevski ir mūsų mokyklos ištikimiausias draugas Nemenčinės urėdijos urėdas Eligijus Ryškus.
Pagrindinės mokyklos direktorius Algimantas Baranauskas ir direktoriaus pavaduotoja ugdymui Leonora Rymkevičienė mokyklos naujokams įteikė pirmoko pasus ir kuprines, kurias padovanojo „Ryto“ draugija.
Vidurinės mokyklos direktorė Vida Jacevičienė pasveikino abiturientus ir pirmokus, palinkėdama dvyliktokams suaugti, subręsti ir pasiruošti kelionei į gyvenimą. O mažiesiems savo auklėtiniams, pirmokėliams, linkėjo susidraugauti su spalvotomis knygelėmis.
Po šių nuoširdžių sveikinimo žodžių, direktorius visus pakvietė į klases, pasivaišinti tortais.

 

Pradinio ugdymo mokytoja metodininkė Vida Jacevičienė

Comments are closed.