MOKSLŲ METŲ PABAIGOS ŠVENTĖ

Birželio 16 dieną mokykloje vyko Mokslo metų pabaigos šventė ir dešimtokų išleistuvės.

Šventę pradėjo lietuvių kalbos mokytoja ir dešimtokai pristatydami projekto ,,Dideli maži ekranai“ kurtus video filmus, kurių šūkis ,,Padėk telefoną. Tiesiog būk“. Šventę tęsė geriausiai besimokantys 5–10 klasių mokiniai, neabejingi šalia mūsų esantiems nuskriaustiems keturkojams ir  dalyvavę savanorystės projekte, kurie parodė savo kurtą video filmuką ,,Savanoriauk. Padėk silpnesniam“. Šeštokai, šauniausios klasės laimėtojai, pasidalino savo įspūdžiais iš stovyklos, kurioje susipažino su moksleiviais iš Lenkijos.

Mokyklos bendruomenės laukė staigmena. Mokytojai drauge su mokiniais pristatė spektaklio premjerą ,,Kaip kūrėsi mokykla…“. Mokytojos Gintarė, Milda ir Rasita ,,persikūnijo“ į akmens amžiaus, viduramžių bei šiuolaikinės mokyklos mokytojas.

O dešimtokams tai buvo paskutinė diena mokykloje! Sudainuota paskutinė daina… Sušoktas paskutinis šokis… Atsisveikindami su mokykla, mokiniai jautrius žodžius skyrė klasės vadovei ir mokytojams, perskaitė Testamentą ir perdavė simbolinį mokyklos raktą būsimiems dešimtokams. Džiaugsmo ir jaudulio negalėjo nuslėpti gausiai į šventę susirinkę tėveliai.

Dešimtokai, linkime jums įgyvendinti visus savo sumanymus!

Comments are closed.