Mokyklos dovana pirmūnams

Pasibaigus mokslo metams visi penktokai ir pradinių klasių mokiniai buvo pagirti ir apdovanoti padėkos raštais, knygomis bei vertingais prizais už mokymąsi, dalyvavimą mokykliniuose ir rajoniniuose renginiuose, olimpiadose, sportinėje veikloje. Bet ypatingo dėmesio šiais metais sulaukė tie, kas baigė mokslo metus labai gerais rezultatais t.y. devintukais ir dešimtukais bei  aukštesniaisiais visų dalykų įvertinimais. Tai mūsų pradinių klasių ir 5 kl. pirmūnai:

 1. Emilija Voinič – 1kl.

2. Melita Savickytė – 1kl.

3. Darja Kudriavceva – 1kl.

4. Tautmilė Jakubauskaitė – 2kl.

5. Livija Aučynaitė – 2kl.

6. Dovydas Bučinskas – 3kl.

7. Lukas Savickis – 5kl.

8. Vilius Budrys – 5kl.

 

Šitiems mokiniams be padėkos raštų, knygų ir dovanų mokykla įteikė „Linksmąjį kelialapį“ į boulingo klubą ir piceriją. Birželio 1 d., kada buvo minima Tarptautinė vaikų gynimo diena, pirmūnai  išvyko pramogauti.

Visi  buvo labai patenkinti išvyka, bet labiausiai jie didžiavosi tuo, už kokius nuopelnus jiems buvo suteiktas toks apdovanojimas.

Dar kartą mokyklos administracija ir mokytojai dėkoja šiems mokiniams už gerą mokymąsi, nuopelnus mokyklai, o labiausiai norėtume padėkoti jų tėvams už pagalbą ugdant tokią jaunąją kartą. Ačiū  Jums.

 

Pradinių klasių vyresnioji mokytoja Liuda Švarcienė

Comments are closed.