Vilniaus rajono sportininkams – medaliai Ignalinoje

       Rugsėjo 10-11 d. Ignalinoje vyko Lietuvos vasaros biatlono čempionatas riedslidėmis. Varžybose gerai startavo Vilniaus rajono atstovai, iškovodami 2 aukso, sidabro ir 2 bronzos medalius.

       Šeštadienį sportininkai varžėsi sprinto rungtyje su šaudymu gulint + stovint, kur už netaiklų šūvį turėjo įveikti 150 m baudos ratą. Mūsų mokyklos 8-os klasės mokinė, Kamilė Jakubauskaitė rungtyniavo 4 km sprinto rungtyje 2003 gim. m. ir jaunesnių mergaičių grupėje. Kamilė šaudykloje suklydo 7 kartus ir finišavo ketvirta.

      Sekmadienį biatlonininkai rungtyniavo persekiojimo rungtyje su šaudymu 2 kartus gulint ir 2 kartus stovint. Sportininkai startavo atsižvelgdami į šeštadienio sprinto rezultatus. Kamilė Jakubauskaitė startavo 5 km distancijoje ketvirta. Po pirmojo šaudymo pataikė į 3 taikinius pakilo į trečią poziciją. Dar dvejose šaudymuose Kamilė suklydo po 3 kartus ir finišavo 3, iškovodama bronzos medalį. Kamilė Jakubauskaitė 5 km įveikė per 20 min. 42 sek. ir tik 3 sekundėmis atsiliko nuo antros vietos laimėtojos.

       Sveikiname Kamile su pergale!

       Kūno kultūros vyresn. mokytoja Justyn Alicki

Comments are closed.