Kartu visuomet smagiau!

     Nei vėlyvo rudens, nei nosis kutenančio šaltuko, nei žvarbaus vėjo nepabūgo mūsų mokyklos trečiokai ir kartu su tėveliais spalio 14d. išvyko į žirgyną „Petesha“ pajodinėti. Žinojom, kad važiuot į svečius negalime tuščiomis rankomis. Tad mokyklos sode pririnkome žirgams obuolių, iš namų atsinešėm morkų, nupiešėm daug piešinių ir išvykome į kelionę. Kad kelionė būtų smagesnė, kartu su savimi pasiėmėme savo broliukus ir seses.

     Žirgyne, kuris yra  įsikūręs buvusiose Petešos dvaro arklidėse, mus pasitiko Lietuvos jojimo čempionė Sandra Sysojeva. Iš jos lūpų išgirdome daug informacijos apie žirgyne auginamus žirgus, apsilankėme žirgų manieže, kur laukė smagiausioji dalis – jodinėjimas. Vėliau visi susirinkome jaukioje, šiltoje aplinkoje, kur vaišinomės šilta arbata, kibinais ir mamyčių iškeptais pyragais.

     Dar kartą norėčiau visiems  tėveliams ir žirgyno savininkams padėkoti už tokią smagią ekskursiją. Jodinėjimas žirgais, jūsų gera nuotaika, skanūs naminiai pyragai, tortai ir šilta arbatėlė, tikrai padėjo praskaidrinti žvarbią penktadienio popietę. Visų vaikų vardu dėkoju už smagiai praleistą laiką ir tikiuosi, jog tai buvo ne paskutinė mūsų bendra išvyka.

Pradinio ugdymo vyresn. mokytoja Liudmila Švarcienė

Comments are closed.