Rekordinis Vilniaus rajono slidinėjimo čempionatas Nemenčinėje

     Sausio 28 dieną naujai pastatytoje biatlono šaudykloje Nemenčinėje susirinko daugiau nei 140 slidininkų iš Visagino, Ignalinos, Utenos, Anykščių, Trakų, Švenčionių, Kaišiadorių, Vilniaus bei gausus būrys sportininkų iš Vilniaus rajono – Nemenčinės-28 ir Mostiškių-16.

     Kelias dienas Nemenčinės biatlono sekcijos sportininkai Viktorija Romanova, Kamilė Jakubauskaitė, Romualdas ir Radoslavas Aleksandrovai, Jurij Bystricki, Ruslanas Pukšto kartu su sporto mokyklos direktoriumi pylė sniegą į trasą, kuri varžybų dieną buvo pakankamai gerai įvertinta dalyvių ir trenerių.

    Vilniaus rajono Kultūros, turizmo ir sporto skyriaus vedėjas Edmund Šot pasveikino čempionato dalyvius ir palinkėjo sėkmingų startų, smagiai ir sveikai praleisti savaitgalį gryname ore ir davė startą jauniausių berniukų grupės dalyviams rungtyniaujantiems 1 km distancijoje.

     Mergaičių 2003- 2004 gim. m. grupėje 2 km distancijoje, nepalikusios šansų kitoms dalyvėms pakovoti dėl nugalėtojos titulo tarpusavyje varžėsi nemenčinietės Viktorija Romanova ir Kamilė Jakubauskaitė. Finiše 2 sekundėmis greitesnė buvo Viktorija Romanova, įveikusi 2 km per 7 min. 13 sek.

     Šventišką nuotaiką varžybų metu žiūrovams ir dalyviams palaikė nuotaikinga muzika, kuria pasirūpino Nemenčinės daugiafunkcinio kultūros centro darbuotojai. Treneris Stasys Dervinis iš Utenos pažymėjo, kad Vilniaus rajono vadovai rūpinasi jaunimo ir gyventojų užimtumu, džiaugėsi organizuotu renginiu, gera atmosfera ir dėkojo varžybų organizatoriams už galimybę aktyviai praleisti savaitgalį. Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais, medaliais ir daiktiniais prizais, kuriuos finansavo Vilniaus rajono savivaldybė.

Vilniaus rajono savivaldybės
sporto mokyklos direktorius Marijan Kačanovski

Comments are closed.