Puikus „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos mokinių startas Ignalinoje

         Spalio 16 dieną stipriausieji  Lietuvos vaikai iš Visagino, Ignalinos, Anykščių, Vilniaus ir Bezdonių sprinto rungtyje varžėsi dėl Ignalinos čempionato medalių. Biatlonininkai varžėsi 2,4 km distancijoje su šaudymu du kartus gulint, kur už kiekvieną netaiklų šūvį buvo pridedama po 20 sek. prie distancijos įveikimo laiko. Varžybose gerai pasirodė Bezdonių „Saulėtekio“ pagrindinės mokyklos atstovai, tapę nugalėtojais ir prizininkais.

          Armantas Karavackas startavo 2003-2004 m. gimusių berniukų grupėje. Armantas greitai važiavo riedslidėmis, todėl pavargo ir šaudykloje visi jo šūviai skriejo pro šalį. Antoje ugnies linijoje jis pataikė į vieną taikinį. Įveikęs visą distanciją per 17 min. 9 sek., Armantas užėmė 7 vietą. Geriau sekėsi Kamilei Jakubauskaitei, kuri buvo labai greita distancijoje ir nežiūrint į tai, kad šaudykloje suklydo šešis kartus, finišo liniją kirto antroji, atsilikusi nuo nugalėtojos 25 sek. Kamilė Jakubauskaite 2,4 km įveikė per 13 min. 36 sek. Jauniausioje 2005-2006 m. gim. mergaičių grupėje Silvija Karavackaitė taip pat užėmė antrąją vietą, įveikusi distanciją per 15 min. 15 sek. Silvija šaudykloje suklydo 7 kartus, bet buvo greita distancijoje.

          Varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais bei prizais, o 4-6 vietas užėmę sportininkai gavo diplomus.

 

 Vilniaus rajono savivaldybės

Sporto mokyklos direktorius

Marijan Kačanovski

Comments are closed.