Paroda – konkursas „Netradicinė snaigė“

Šiais metais prieš Kalėdas mokykloje buvo paskelbtas šeimyninis konkursas „Netradicinė snaigė“. Konkurse dalyvavo visi pradinių klasių mokiniai kartu su savo tėveliais. Visą mėnesį mokiniai turėjo galimybę parodyti savo kūrybingumą ir išmonę gaminant snaiges. Parodoje visi pamatėme tokių netradicinių snaigių, kokių dar nebuvome matę. Jos išties buvo netradicinės kiek savo forma, tiek ir medžiaga iš kurios buvo pagamintos. Stendus ir kompozicijas puošė keptos, lipdytos, nertos, megztos, karpytos, lankstytos ir kitokios snaigės. Visus stebino snaigių formų įvairovė ir mokinių bei tėvelių kūrybiškumas.
Tikrai buvo sunku išrinkti konkurso nugalėtojus, bet atsižvelgiant į visus vertinimo kriterijus buvo išrinkti 5 geriausi darbai. Konkurso dalyviai, visi be išimties buvo apdovanoti diplomais už dalyvavimą ir saldžiais kalėdiniais prizais, o pagrindiniams nugalėtojams atiteko ir papildomi prizai (įvairūs stalo žaidimai), kuriais galės pasidžiaugti visa šeima ilgais žiemos vakarais.
Esame labai dėkingi tėveliams už nuoširdų bendradarbiavimą ir dalyvavimą mokyklos organizuojamose parodėlėse, o taip pat mūsų mokyklos administracijai už puikiai dovanas.

Pradinio ugdymo vyresn. mokytoja Liudmila Švarcienė

Comments are closed.