Linksmasis Helovinas

     Mūsų mokykloje spalio 26 dieną buvo paminėta Helovino šventė. Šią šventę organizavo anglų kalbos mokytoja Judita Kuralavičiūtė ir trečios klasės vadovė Liudmila Švarcienė, kurioms padėjo pradinio ugdymo mokytojos Inga Vilienė, Gintarė Masalskienė ir Renata Aranauskienė.

     Visi norintys pradinių klasių mokiniai turėjo galimybę dalyvauti renginyje.  Šventės dalyvius pasitiko Vienaakis piratas ir Moliūgas, kurie visus vaišino helovino gėrimu ir saldainiais. Renginio vedėjos sveikino susirinkusius mokinius. Pradėjus groti šiurpiai muzikai, šventės dalyviai išvydo pačius baisiausius siaubo filmų personažus, kurie puošė mūsų klasę, tačiau mokiniams šie personažai daugiau sukėlė ne baimę, o juoką. Po mistiškos renginio dalies prasidėjo Helovino linksmybės. Visų mokinių  laukė tikri išbandymai. Mokiniams teko vynioti mumijas, dalyvauti vaiduoklių gaudynėse, spėlioti, ką ištraukė iš šiurpų dėžės, šokti heloviniškus šokius su šluota, dalyvauti klajojančios kaukolės žaidime.  Kiekvienas  renginio dalyvis buvo apdovanotas saldžiais prizais, o renginio pabaigoje kiekviena klasė gavo prizą už žibintus iš moliūgų. Helovino šventėje tikrai netrūko linksmybių. Džiugu, kad mokiniai noriai dalyvavo šioje nuotaikingoje šventėje. Taigi, linksmai paminėję šią šventę, tikimės pasitikti rudens atostogas.

     Labai norėčiau padėkoti savo trečiokams už pagalbą darant dekoracijas, puošiant klasę ir prisidėjus prie renginio organizavimo. Taip pat visiems mokytojams ir administracijai už šios šventės idėjos palaikymą.

Pradinio ugdymo vyresn. mokytoja Liudmila Švarcienė

Comments are closed.